Kapster aan huis Utrecht

Kapster aan huis Utrecht

Heb jij maar weinig tijd om een afspraak in te plannen bij de kapper? Kies voor een thuiskapper in Utrecht die bij jou langs komt. Josie’s Hairstyling kan ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds langskomen om jou en eventueel je gezin in de eigen omgeving te knippen. Dit scheelt je veel tijd en moeite en valt ook zeker aan te raden als je kleine kinderen hebt. Kinderen kunnen het nog een beetje spannend vinden om naar de kapper te gaan. In de eigen vertrouwde omgeving is het al een stuk minder eng, zeker als ze afgeleid worden door hun eigen speelgoed of de televisie.

Ambulante kapper Utrecht

Er zitten talloze voordelen aan de kapster aan huis in Utrecht. Niet alleen voor mensen met een krappe agenda biedt de thuiskapster de uitkomst, maar bijvoorbeeld ook voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn. Je hoeft namelijk niet zelf de deur uit voor je knipbeurt. Josie’s Hairstyling heeft jarenlange ervaring en kan niet alleen jouw haar mooi in model knippen en/of föhnen, maar kan het kapsel ook mooi (bij)kleuren. Bij mij zit je niet vast aan de reguliere openingstijden. Je kunt een afspraak maken voor overdag, maar ook in de avond als dat beter uit komt. Makkelijker kan toch niet?

Thuiskapper voor mannen, vrouwen en kinderen

Het hele gezin kan in één keer geknipt worden. Josie’s Hairstyling knipt namelijk zowel mannen en vrouwen als kinderen. Je man kan zich niet alleen laten knippen maar ook kiezen voor een kapsel met de tondeuze of het bijknippen van de baard. Voor vrouwen zijn er ook diverse behandelingen mogelijk, van knippen en föhnen tot het laten plaatsen van hippe highlights. Naast dat je profiteert van het gemak om in je eigen huis geknipt te worden betaal je hier ook nog eens minder voor dan voor een kappersbezoek. Ik heb namelijk geen personeel of huur voor een salon, waardoor ik je voordelig kan knippen. Gemiddeld laten ouders de haren van hun kindje voor het eerst knippen als het kindje tussen de 1 en 2,5 jaar oud is.

Kapster aan huis Utrecht

Maak een afspraak met Josie’s Hairstyling

Je maakt eenvoudig en snel een afspraak door het contactformulier in te vullen. Ik zal vervolgens contact met je opnemen om de afspraak in te plannen. Je hebt de keuze uit ruime openingstijden.Volg mij op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van interessante nieuwtjes en aanbiedingen.