Thuiskapper Utrecht

Thuiskapster Utrecht

Josie’s Hairstyling is ambulante kapper in Utrecht. Ik kom bij jou thuis om je te voorzien van een fris nieuw kapsel. Ik heb jarenlange ervaring met het knippen van mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt dan ook een afspraak maken voor het hele gezin. Er zitten vele voordelen aan het maken van een afspraak met een thuiskapster in Utrecht. Zo hoef je de deur niet uit en is het vaak voordeliger om je haar thuis te laten knippen.

De voordelen van een thuiskapper in Utrecht

De thuiskapper heeft vele voordelen. Zo knip ik het hele gezin en denk ik graag met je mee over de kapsels en kleuren die mooi bij je passen. Je hoeft de deur niet uit en ik ben zeer flexibel, waardoor ik ook ’s avonds bij jou thuis langs kan komen voor een knipbeurt. Een afspraak is zo gemaakt. Je hoeft alleen maar even te bellen of het contactformulier in te vullen. Daarnaast is er geen behandeling die ik niet gewoon bij je thuis kan doen. Van het knippen van de puntjes tot een compleet nieuw kapsel, wassen, kleuren, föhnen, noem maar op en het is mogelijk. Ik zorg er altijd voor dat jouw nieuwe kapsel aansluit bij je wensen en dat je er stralend en goed verzorgd uit ziet na een knipbeurt.

Voor wie is de kapster aan huis geschikt

De thuiskapper is geschikt voor iedereen. Of je nu druk bent met je jonge gezin en geen tijd kunt vinden om naar de kapper te gaan of slecht ter been bent en daardoor niet makkelijk buiten de deur komt: de thuiskapster biedt de oplossing. Kinderen kunnen het vaak nogal spannend vinden om naar de kapper te gaan. Het kan flink schelen om jonge kinderen in hun eigen omgeving te laten knippen, waar ze omringd worden door hun eigen spulletjes en speelgoed. Als ik er toch ben kan ik papa en mama ook gelijk een knipbeurt geven. Ik knip zowel dames, heren als kinderen dus iedereen komt aan de beurt.

Afspraak maken Josie’s Hairstyling

Je maakt een afspraak met Josie’s Hairstyling op het moment dat het jou uitkomt. Vul het contactformulier in, waarbij je aan kunt geven voor welke dag en welk dagdeel je wilt reserveren. In tegenstelling tot reguliere kappers kan ik ook ’s avonds bij jou langskomen, waardoor de kappersafspraak een stuk makkelijker in je agenda past. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen als je nog niet bekend bent met Josie’s Hairstyling en graag kennis wilt maken of meer wilt weten over de voordelen van een thuiskapper.